Duurzame stedenbouw

Voor mij betekent duurzame stedenbouw; plannen maken die passen op de plek waar ze moeten komen. Geen 13 in een dozijn, maar maatwerk dat met zorg en in samenspel met betrokkenen tot stand gekomen is.

Niet alleen voor nu, maar ook toekomstbestendig en flexibel, zodat het met zijn tijd mee kan en eenvoudig is aan te passen aan de veranderende tijd.

Plannen waarin nagedacht is over duurzaamheid waarbij de mens, de natuur en de middelen in een gezonde balans zijn ontwikkeld.

Met mijn ervaring als stedenbouwkundig adviseur kunt u bij mij terecht voor advies, ontwerp, uitwerking en een visueel vormgegeven proces.

  • Bent u op zoek naar iemand die originele concepten kan helpen vormgeven? Kijk kan onder Conceptontwikkeling.
  • Wilt u liever concreet stedenbouwkundig advies of een ontwerp? Kijk dan onder het kopje Advies & Ontwerp voor maatwerk dat bij u past.
  • Zoekt u iemand die uw eigen ontwerp verder kan uitwerken zodat het digitaal wordt gemaakt en aan alle moderne eisen voldoet? Kijk dan onder ontwerpuitwerking.
  • Wilt u uw planvormingsproces vormgeven met sprekende beelden? Kijk dan bij mijn werkwijze en voorbeelden onder procesondersteuning.

 

Met mijn unieke ervaring in het wonen en werken in Europese Ecodorpen heeft u met mij een bijzondere expert in huis.
Ik deel deze ervaring graag in een persoonlijk gesprek.

Duurzame stedenbouw

Mijn persoonlijke ervaringen in een aantal Europese ecodorpen maken dat ik een unieke inbreng heb op de plannen die ik samen met de klant ontwikkel

Concept ontwikkeling

Wat zou er gebeuren als we zorg en duurzaamheid koppelen aan biodiversiteit? Hoe zouden onze dorpen eruit zien als we leren denken in kringlopen?

Ontwerp & advies

De basis voor stedenbouw ligt bij het ontwerpen vanuit een duurzame visie. De plek geeft de aanleidingen en iedere opgave is een uniek verhaal

Procesondersteuning

Uniek aan mijn werkwijze is het ontwerpen en adviseren in een begrijpelijk taal van beelden. Dit komt de kwaliteit van het product en proces ten goede

Meer weten? Bekijk de voorbeelden en neem contact op!