In samenwerking met AMGdesign hebben we in de maand november en december hard gewerkt aan een grote update van de website van ZNdesign. De oude website was niet meer van deze tijd en bovendien erg lastig aan te passen.

De nieuwe website moest op alle toestellen goed leesbaar zijn en alle nieuwe technieken van Woontools toevoegen aan het bestaande aanbod aan diensten en producten. Bovendien zijn tal van recente projecten nog niet gepubliceerd en dat werd ook wel eens hoog tijd. Naast de diverse 3D visualisaties heb ik ook vooral goed aan de weg getimmerd met de Woontools, In samenwerking met Zaphyrion uit Amersfoort is onze woningconfigurator in een 10-tal projecten toegepast.

AMGdesign heeft dit maal naast de bouw ook een groot deel van de vulling voor zijn rekening genomen. Erg fijn om een nieuwe site te hebben en vooral om er veel gebruik van te maken. Nieuw is ook onze nieuwsbrief, onderaan in de footer kun je je opgeven voor een update van het laatste nieuws.

Veel kijkplezier,

Ronald Zeilstra

[bais_before_after before_image=”https://zndesign.nl/wp-content/uploads/2015/11/Coop_na.jpg” after_image=”https://zndesign.nl/wp-content/uploads/2015/11/Coop_voor.jpg”]